FIFA 11 - Review


Astazi am downloadat FIFA 11, eram nerabdator sa joc aceasta versiune, FIFA fiind seria mea preferata de jocuri, asteptam acest joc cam de 3-4 luni, de cand mam plictisit de FIFA 10 si trebuie sa spun ca asteptarea a meritat.
Spre deosebire de celelalte versiuni la aceasta s-a lucrat mai serios, grafica a fost si ea imbunatatita si gameplay-ul este mult mai realist.
Deasemenea de aceasta data cei de la EA Games nu au mai favorizat versiunea de consola, versiunea PC este foarte asemanatoare cu versiunea pentru consola.
Mai multe va las sa descoperiti singuri......

Cerinte de sistem:
Intel Processor - Core 2 Duo E6600 2.4GHz
AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GT 256MB
ATI Graphics Card - Radeon HD 3870
RAM Memory - 2 GB
Hard Disk Space - 8 GB
Direct X - 9

Dan Senzationescu renunta la Televiziune si se baga in politica :))

Dan Diaconescu, patronul celui mai 'senzational' post tv din tara, a declarat ca va ceda postul tv ficei sale si va intra in politica, urmand ca in 2014 sa candideze la presedintia romaniei.



"Au mai trecut şi alţii prin prizonierat politic. Credeam că le ştiu pe toate însă abia acum m-am convins cum este ţara asta, cum e condusă şi de către cine. Am hotărât formarea unui partid politic care probabil se va numi Partidul Poporului Român. De asemenea, doresc să vă anunţ oficial că voi candida la alegerile prezidenţiale din 2014", a declarat patronul OTV

>>Sursa

Daca cea ce spune acest om, care a fost si este subiectul favorit de discutie al carcotasilor, este adevarat inseamna ca el va infiinta cel mai 'senzational' partid din romania si s-ar putea ca si Romania sa ajunga cea mai senzationala tara de Europe.

Ultima nebunie la moda - Virusul 'West Nile'

"Intepaturile tantarilor purtatori ai virusului West Nile au provocat moartea a 13 persoane in Grecia si Bulgaria, 5 persoane in Rusia, si a altor doua in Romania. Populatia nu trebuie sa intre in panica, ci sa ia unele masuri simple de precautie.


Virusul West Nile se transmite, prin intepatura, de la tantar la om, dar nu si de la om la om.
Boala afecteaza sistemul nervos, semanand cu meningita (boala infectioasa) sau encefalita. Pacientul poate intra in "coma vigila", perzandu-si constienta si raspunzand doar la reflexe.
Virusul West Nile ataca membrana care protejeaza creierul, insa daca pacientul este tratat, nu ramane cu sechele.
Simptome:
- febra;
- dureri intense de cap;
- varsaturi;
- transpiratie excesiva;
- stare de somnolenta;
- dureri abdominale sau musculare si articulare.
Nu exista tratament specific" - apropo.ro

Saraci tantari,

iPhone 4 in romania, de la Orange

Orange, numărul unu pe piaţa de telefonie mobilă, lansează mâine (24 Septembrie) în România iPhone 4, cea mai nouă variantă a telefoanelor produse de Apple.
Telefonul va fi pus în vânzare începând cu ora 0:00, în magazinul online Orange.
iPhone 4 are un ecran de 3,5 inchi, şi o cameră de 5 MP + inregistrare HD. Bateria are o durată de viaţă mai mare care permite 7 ore de convorbire, 6 ore de navigare pe internet prin conexiune 3G, 10 ore de navigare prin Wi-Fi, 10 ore de rulare video şi 40 de ore de ascultat muzică.

Marussia.... Ferrariul rusesc ?

In 10 Septembrie a fost inaugurat primul showroom Marussia in Moscova, acolo vor putea fi cumparate modelele B1 si B2.
Designul super car-urilor este realizat de rusi, si are plusuri si minusuri.
Exteriorul arata bine, cam agresiv pentru un motor de maxim 420 CP, dar trebuie spus ca spre deosebire de alte masini rusesti aceasta arata superb.
Cand se ajunge la interior, incepe dezamagirea, rusi chiar nu au avut imaginatie, interiorul masini arata de parca ar fi fost luat de la o masina din sec XX.
Masina este destul de usoara, 1100 kg, are un motor V6 de 3.5 litri, disponibil in 3 versiuni, de 300 CP, de 360 CP si de 420 CP.
Cea mai puternica versiunea ajunge la 100 km/h in 3.2 s.
Pretul de pornire al Ferarri-ului rusesc este de 100.000 euro.


 Marusia B2:









Marusia B1:









Browsere..

Ce ar fi internetul fara un Browser cu care sa navigezi linistit prin website-uri ?
Pana prin 2004 Internet Explorer, care venea gata incorporat in Windows, era 'unicul' broser, avea destule buguri cat sa scrii o carte despre ele, iar fara un antivirus potrivit calculatorul era ca si pierdut.
Insa in 2004 Internet Explorer avea sa se intalneasca cu un browser care in timp la depasit din toate punctele de vedere, Mozilla Firefox a fost lansat pe 9 Noiembrie 2004, si a fost apreciat inca din primele zile fiind un browser compatibil cu aproape toate sistemele de operare, mai rapid si mai dotat din punct de vedere al securitatati.
Este adevarat ca Opera Browser a aparut inaintea lui Firefox, dar a fost raspandit deabia dupa 2004.
In septembrie 2008 a mai aparut un browser, vorbim despre Google Chrome, un browser complex, mai bun ca Internet Explorer, dar care conform statisticilor nu l-a depasit inca pe Firefox.

Cu toate acestea Internet Explorer ramane cel mai popular browser, dat fiind ca este inclus in sistemul Windows, avantaj de care nu se bucura nici un alt browser.

Eu folosesc Mozilla Firefox 3.6 in prezent, si pot sa spun ca este un browser care ofera tot ce ai nevoie, pe langa asta foloseste si foarte putine resurse si nu are buguri.

Download:
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Microsoft Internet Explorer 8

Cartel Alfa va scoate in urmatoarele saptamani 26.000 de bugetari in strada

Preşedintele Cartel-Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, sambata (18 septembrie), la finalul întâlnirii de la Palatul Victoria, că sindicatele i-au comunicat premierului că nu se pune în discuţie anularea acţiunilor de protest pentru perioada următoare.

"Am constatat o lipsă de responsabilitate a Guvernului. Nu se doreşte combaterea evaziunii fiscale. Vor să îngheţe salariul minim pe următorii ani, ceea ce înseamnă o stimulare a evaziunii fiscale, justificând că nu au capacitate. În sectorul bugetar nu se vrea revenirea la salariile din 2009. Angajaţii vor fi penalizaţi şi în 2011", a spus Bogdan Hossu.

Liderul sindical a arătat că procenul prevăzut pentru cheltuielile pentru învăţământ şi sănătate - sectoare prioritare - va fi diminuat până în 2013, astfel că se va ajunge la o alocare de 2,3% din PIB, ceea ce însemană o reducere a puterii de utilizare a banilor care se poate realiza ori prin reducerea salariilor, ori prin reducerea numărului de anagajaţi.



Hossu a precizat că în următoarele două săptămâni Cartel-Alfa va scoate în stradă aproximativ 26.000 de oameni şi a îndemnat cetăţenii să reacţioneze pentru că "altfel, neieşirea în stradă înseamnă o acceptare tacită a măsurilor Guvernului".

La rândul lui, liderul Confederaţiei Sindicale Democrate din România (CSDR), Ioan Baciu, a declarat că premierul nu a vrut să discute decât punctele care nu implică alocarea de bani, el angajându-se însă ca tot ce înseamnă legislaţia muncii să fie modificat şi pus în concordanţă cu ceea ce înseamnă legislaţia europeană.

În privinda creşterii salariului minim, premierul nu a acceptat nicio propunere, urmând ca sindicatele să aibă o întâlnire cu patronatele pe această temă, a adăugat liderul CSDR.

Potrivit acestuia, Emil Boc le-a spus sindicaliştilor că pe legea pensiilor nu se mai poate discuta pentru că aceasta este deja la Curtea Constituţională.


Filme: Sugestii pentru weekend

Doar cateva sugestii pentru acest weekend:


Actiunea se petrece in evul mediu, in Anglia, Ciuma loveste satele si omoara om dupa om, iar un tanar calugar este insarcinat sa conduc un grup de cavaleri spre un sat neafectat de Ciuma, in care se zvoneste ca sar afla un necromancer.







Frozen

Un grup de trei excursionisti aflati pe un munte la schiat raman blocati pe telescaun, afara este frig iar ei se afla la zeci de metri de sol, asta da distractie.








Far Cry


Filmul se bazeaza pe acelasi lucru ca si jocul, o insula pe care se intampla lucruri neobisnuite, este un film de actiune destul de reusit, din punctul meu de vedere.
Daca v-a placut jocul merita sa incercati si filmul.

Profesorii vor mai pierde bani si in 2011 anunta FSLI

Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) : Profesorii pierd până la 60% din bani în urma aplicării Legii salarizării unitare.
"Potrivit noii legi de salarizare în sistemul bugetar, care se va aplica din 2011, sporul de rural a fost diminuat  de la 5-80% din salariu (cât era prevăzut în Legea privind statutul personalului didactic), la 5-20% din salariu. Dacă în 2010 diferenţa procentuală a fost acoperită prin sume compensatorii, în 2011 această prevedere a fost eliminată. În consecinţă, cadrelor didactice care primeau spor de rural de peste 20% din salariu, nu li se mai acorda plăţi compensatorii" (FSLI)

Mai exact profesorii din mediul rural ar trebui sa-si caute alt servic, salarile la educatie sunt si asa mici, o diminuare a sporurilor este exact ce mai lipsea

Sursa: Adevarul.ro

Yahoo! Mail pregateste o interfata noua

Yahoo! Mail are 281 de milioane de utilizatori si este unul dintre cele mai mari servici de mail, chiar daca in ultimul timp a fost depasit puternic de Google GMail.
Yahoo anunta o noua interfata grafica, mai moderna si mai rapida decat cea actuala.
Deasemenea Yahoo! anunta un nou filtru antispam, desi yahoo! se lauda pana nu demult cu cel mai bun filtru antispam, realitatea era alta.
Noua interfata grafica va intra in uz in urmatoarele zile.

Sursa: Yahoo!

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe jocuri video din lume ?

O intrebare ca lumea nu si-o prea pune deoarece scump nu inseamna neaparat bun.
Aflati ca in fruntea podiumului celor mai scumpe jocuri video din lume se afla GRAND THEFT AUTO 4 care a costat aprox 80 mil euro.

Pozitia secunda ii apartine lui Grand Turismo 5 avand in vedere ca pune la dispozitia jucatorului peste 1000 de masini productia jocului a costat aprox 62 mil euro.



Pe locul trei s-ar afla un joc de care nu stiu cat de multi ati auzit. este vorba de un joc japonez numit "Shenmue" disponibil doar pe consola Dreamcast care a costat 55 mil euro.











Urmatorul in top este un joc pentru XBOX 360 produs in canada, bugetul lui a fost de 47 mil euro dar au existat costuri suplimentare din cauza problemelor aparute.







Pozitia a 5-a este ocupata tot de un joc japonez , de data asta pentru Playstation 3, este vorba de Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots  care a costat tot 47 mil euro .






Urmatorul in top este un joc foarte popular, este vorba de FPS-ul Halo 3, disponibil doar pe XBox 360, Halo 1 si Halo 2 au adevarate succese asa ca producatorul, Microsoft, a alocat un buget nelimitat pentru acest joc, insa cheltuielile de productie s-au oprit la 43 mil euro.







Deabea pe locul 7 vedem un joc pentru PC, Windows mai exact, este vorba tot de un joc a lui Microsoft, APB: All Points Bulletin si a costat apoximativ 39 mil euro.
















La Noir se numeste jocul de pe pozitia a 8-a, este un joc care inca nu a fost lansat, dar se svoneste ca bugetul lui ar fi de aproape 40 mil euro, el va fi disponibil doar pentri Playstation 3 si XBox 360






Japonezi par a avea o pasiune pentru jocurile scumpe pentru Playstation 2 Final Fantasy XII a costat 37,7 mil euro. 

















Locul 10 in aces podium este ocupat tot de un joc disponibil doar pe Playstation 3 este vorba de un FPS numit Killzone 2 care a avut un buget de 35 mil euro.




Morala ?!
Luati-va console toti care au investit mult in jocuri de PC au regretat din cauza pirateriei.

Incepe anul scolar (Pfoi)

Vancanta oricat ar dura nici o data nu e destul de lunga, i-ar a 2-a zi de luni a lunii Septembrie aduce cu ea un anunt prost, incepe scoala, gata cu relaxarea si lenevitu, din nou trebuie sa ne trezim cu noaptea in cap, sa ne luam ghiosdanele, si prin traficul infernal sa mergem la scoala, unde sa ne plictisim cate 5-6 ore.

Aceasta este structura anului scolar 2010-2011 anuntata de Ministerul Educatiei:

- Anul şcolar 2010-2011 are 36 de săptămâni de cursuri, însumând 177 de zile lucrătoare.

Semestrul I
Cursuri – luni, 13 septembrie 2010 – marți, 21 decembrie 2010.
În perioada 1 - 7 noiembrie 2010, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar sunt în vacanţă.
Vacanţă – miercuri, 22 decembrie 2010 – marți, 4 ianuarie 2011
Cursuri – miercuri, 5 ianuarie 2011 – vineri, 28 ianuarie 2011
Vacanţă intersemestrială – sâmbătă, 29 ianuarie 2011 – duminică, 6 februarie 2011

Semestrul al II-lea
Cursuri – luni, 7 februarie 2011 –vineri, 15 aprilie 2011
Vacanţă – sâmbătă, 16 aprilie 2011 – luni, 25 aprilie 2011
Cursuri - marți, 26 aprilie 2011 – vineri, 17 iunie 2011
Vacanţa de vară – sâmbătă, 18 iunie 2011– duminică, 11 septembrie 2011

Gamescom 2010

Gamescom este un târg dedicat divertismentului pe computer, cu o istorie scurtă la activ (prima ediţie a fost organizată în 2009), dar care a reuşit într-un mod spectaculos să ajungă cel mai mare eveniment de acest gen, depăşind celebrul E3 organizat în Los Angeles.

Zilele acestea (18 - 22 august), în oraşul Koln, are loc cea de-a doua ediţie Gamescom (Gamescom 2010), unde sunt aşteptaţi aproximativ 250.000 de vizitatori.

Printre companiile de renume care îşi vor etala ultimele realizări şi planurile de viitor se numără Activision, Electronic Arts, Microsoft, Sony, Nintendo, Ubisoft şi Take Two Interactive.

Acestea sunt doar cateva dintre jocurile care vor fi prezentate :

Worms Reloaded
 Alien Breed: Impact



Diablo 3



Gran Turismo 5



FIFA 11

 

Portal 2

Mafia II - Personal Review

Din lipsa de ocupatie mi-am download-at si eu Mafia II acum cateva zile si am inceput sa joc, ma asteptam ca asteptam ca Mafia II sa fie doar un joc cu care sa imi umplu putinele zile de vancata ramase, deoarece nu sunt un mare fan al jocurilor cu mafie, interlopi si etc, dar trebuie sa admit ca m-am inselat.
Mafia II este un joc ca te prinde, un joc care devine tot mai interesant pe masura ce avansezi.
Povestea, este cam asa, tu, un sicilian venit in america pentru o viata mai buna, incerci sa castigi cat mai multi bani, dar munca la port este grea si prost platita, asa ca te incurci cu tot felul de interlopi in sperata ca vei fi acceptat in "familia mafiei", si de aici va puteti da si singuri seama ce urmeaza.

S-a pus mult accent pe detalii, jocul este o capodopera pot sa spun, la prima vedere seamana mult cu 'The Godfather 1' dar dupa cateva ore de joc se vede diferenta, de la masinile de epoca pana la cladirile cu aspect specific secolului XX, totul a fost facut cu grija si mare atentie in special la detalii.
Cerintele de sistem sunt pe masurra complexitatii  jocului :
OS: Microsoft Windows XP(SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
CPU: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
RAM: 1.5 GB
GPU: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
Hard Drive space: 8 GB

Puteti verifica cu acest site daca indepliniti cerintele de sistem.

Masini 'tunate' la mishto






Ce-o ajuns saracu Mercedes


VW Beattle a ajuns VW Piggy

Dodge pentru Offroad





 <          Cica Audi A9     >





WTF

 
"Muscle Car"

Apple a lansat noile generatii de playere iPod

Noile generatii iPod : Suffle, Touch si Nano vin cu mici modificari, atat de sistem cat si estetice.



iPod Touch (generaţia a IV-a)
La fel ca si celelalte playere iPod Touch acesta seamana foarte bine cu un iPhone.
-Display de 3.5 inch şi 960 x 640 pixeli.
-7,2 mm (grosime), 101 g
-autonomie de 40 de ore audio sau 7 ore de video
Preturi:
8 GB - 229$
32 GB - 299$
64 GB - 399




iPod Nano (generaţia a VI-a)
Spre deosebire de celelalte generatii aceasta nu are camera video.
-ecran de 1.54 inch (240 x 240 pixeli)
Preturi:
8 GB - 149$
16 GB - 179$




iPod Shuffle (generaţia a IV-a)
Noua generatie a celui mai accesibil iPod este mult mai usor de controlat, si seamana mai mult cu generatie II-a, generatia III-a avand un control greoi si limitat.
- autonomie : 15 ore
Pret: 49$ - 2GB

Topul celor mai bune Console de Jocuri

Consola de jocuri PlayStation 3 a fost lansata de Sony in Japonia si America de Nord in noiembrie 2006. In Romania, Play Station 3 a fost lansata in 2007 la pretul de 600 de euro.

Microsoft Kinect a fost lansat in acest an in cadrul Electronic Entertainment Expo - E3. Denumit initial Project Natal si rebotezat Kinect, gadgetul va fi un accesoriu incorporat in consola Xbox 360 care are la baza o tehnologie de recunoastere a gesturilor. Asadar, jucatorul nu trebuie sa faca altceva decat sa se miste in fata unor camere video pentru ca gesturile sale sa fie interpretate drept comenzi. Mai exact, intr-un joc de tip shooter, omul isi va putea controla personajul virtual cu ajutorul miscarilor propriului corp. Acesta va fi disponibil pentru consumatori la finalul acestui an. 
 


Nintendo a lansat in luna martie a acestui an o noua versiune a consolei de jocuri DS, care va permite utilizatorilor sa se joace jocuri 3D fara sa fie nevoiti sa poarte ochelari. Dispozitivul, numit provizoriu 3DS, va fi lansat in Japonia inainte de luna martie a anului viitor.





 



Producatorul de console Nintendo va lansa in 2011 o noua versiune a popularei Wii. Aceasta va avea Blu-Ray incorporat. Inca nu se stie sigur care va fi data exacta a lansarii, insa potrivit analistilor de pe piata, consola va fi disponibila in perioada de vacanta a anului viitor.



 Wii este o consolă de jocuri, cea de-a cincea produsa de Nintendo, care a intrat la vanzare pe 19 noiembrie 2006 in SUA. A sosit ulterior in Japonia pe 2 decembrie, iar in Europa a ajuns sase zile mai târziu.

The American (Americanul) din 10 Septembrie

Scenariul este semnat de Rowan Joffe, şi este adaptarea cinematografică a romanului scris în 1990 de Martin Booth, “A Very Private Gentleman”.
Jacl (George Clooney) este un asasin, singuratic şi mereu pe drumuri. După ce un job în Suedia se sfârşeşte mai dur decât trebuia, Jack se retrage în partea rurală a Italiei. Savurând liniştea unui mic orăşel medieval, Jack primeşte o ultimă misiune – trebuie să construiască o armă pentru o persoană de contact misterioasă, belgianca Mathilde (Thekla Reuten).
Spre marea lui suprindere, Jack începe să se apropie de locuitorii orăşelului. Se împrieteneşte cu preotul locului, părintele Benedetto (Paolo Bonacelli) şi se lasă prins într-o relaţie pasională cu Clara (Violante Placido), o femeie foarte frumoasă. Ieşind astfel în lume, Jack s-ar putea să-şi complice periculos de mult existenţa şi să forţeze mâna destinului...


Grown Ups (Oameni mari şi fără minte) din 27.08.2010

Oameni mari şi fără minte, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, şi Rob Schneider, este o comedie despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te şi maturizezi.
Este o comedia grozava, am vazut-o la cinema si pot spune ca as mai viziona o data acest film.


Mazda Shinari - urmasul lui RX 8?

Mazda Shinari este un nou concept japonez, masina va fi prezenta la Salonul Auto Paris incepand din 30 Septembrie, coupe-ul cu 4 usi are un asptect exterior futurist si un interior elegand.
As putea scrie mult despre aceasta masina dar voi lasa pozele sa vorbeasca.



















 

Heroes of Might and Magic VI - anuntat pentru 2011

Probabil multi dintre si uitat de seria 'Heroes of Might and Magic', Ubisoft a decis sa nu lase seria sa fie uitata de tot, Black Hole Games sunt cei care vor produce jocul, pe moment nu se cunosc cerintele de sistem dar din screen-shoturi putem vedea ca sa pus accent pe grafica.







Vizitatori :

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger