Pe ei, pe Franta lor.....sau nu

Toata saptamana numai despre asta s-a vorbit la stiri, meciul impotriva Frantei din cadrul calificarilor pt Campionatul European 2012, la orice emisiune sportiva te uitai vedeai titluri gen "Pe ei,.. pe Franta lor".
De la comentatori TV pana la 'foste vedete' ale fotbalului romanesc, toti sustineau ca Romania trebuie sa bata Franta pentru a se califica, ..... yeah sure !!!
Romania nu a batut Franta nici in vremurile generatiei de aur, ar fi fost culmea sa-i batem acum, nationala noastra a rezistat "eroic" in fata "cocosilor galici" 80 de minute dupa care a luat doua goluri si apoi "game over".
Meciul nu a fost prea spectaculos, insa comentatorii care ridicau tonul la orice faza de cornel, out, lovitura libera, etc,  au fost crema meciului, o sa treaca multa vreme pana o sa uit reactia lor la sutul lui SApunaru care a tras in bara, "Bara noastra a fost mai bara ca a lor" (n-ai cum sa nu razi la asa ceva).
Idea este ca Romania a pierdut meciul si cu asta basta, putem discuta despre off-side-uri, bari , noroc si ghionion la nesfarsit.
Romania a acumulat 2 puncte in 3 meciuri si santele de calificare sunt relativ mici, pentru cei care cred ca nationala a pierdut calificarea in meciul cu Franta, eu va reamintesc ca Romania a facut egal cu Albania (1-1) si cu Belarus (0-0), doua echipe mult mai slab cotate ca Romania.

2 comentarii:

condprest spunea...

Spre surprinderea noastra ne-am ,,descurcat” onorabil, in special apararea, pacat ca am luat acel gol din offsaid care ne-a dezechilibrat..si a urmat finalul neplacut, sa speram macar la locul doi in grupa si la un arbitraj corect :)

hidroizolatii spunea...

Felicitari Romania, eu unul m-am saturat sa tot dea cu pietre altii in noi, macar noi sa ne sustinem, la finalizarea meciului aveam toate injuraturile din lume la adresa arbitrajului, insa nu iti ramane decat un gust amar, cand vezi ca te fura pe fata acesti arbitri incompetenti, parerea mea!

Trimiteți un comentariu

Vizitatori :

 
Powered by Blogger