2011 - Asteptam o avalansa de jocuri pc

In 2011 se presupune ca domeniul IT va depasii criza economica si vor re-incepe avalansele de aplicatii.
Insa in acest articol voi prezenta doar cateva din jocurile care sunt anuntate sa apara in acest an.
Incep cu Crysis 2, un shooter SF care promite sa ne uimeasca, la fel ca predecesorul sau, Crysis 1.
Daca e sa ne luam dupa trailer-ul de pe youtube actiunea din Crysis 2 va avea loc intr-un viitor apropiat intr-o metropola, ne asteapta arme noi si desigur... adversari noi.
Trailer



Spui Diablo si deja esti cu gandul la RPG-uri, al 3-lea joc din seria Diablo va fi lansat in acest an, cel putin asa sustin cei de la Blizzard.
Conform trailer-ului ar trebuie sa ne asteptam la un joc foarte complex, dar bine optimizat care sa nu ne mai lase sa ne indepartam de calculator.
Jocul era anuntat pentru 2010 insa cei de la Blizzard au zis ca daca tot am asteptat 9 ani (Diablo 2 a fost lansat in 2001), mai putem astepta un an.
Trailer




Urmeaza un alt joc dintr-o lunga serie de RPG-uri, e vorba de Elder Scrolls, ne asteptam la un joc free-roam cu multe misiuni si o poveste incalcita, un joc care te face curios prin intorsaturile de situatie neprevazute.
Eu am jucat doar Elder Scrolls 4: Oblivion si pot sa va spun ca e un joc relativ bun, asa ca si urmasul lui ar trebuii sa mentina traditia.
Trailer









Un alt shooter foarte asteptat este Mass Effect 3, asteptam de la el aceiasi complexitate ca si la Mass Effect 2 si speram sa fie la fel de bine optimizat.
Pentru cei care nu au jucat Mass Effect 2, povestea e urmatoarea: tu, un fost comandant, esti incredintat sa salvezi universul de extraterestri care vor sa extermine omenirea.
Nu ma indoiesc ca povestea din viitorul joc va fi asemanatoare, insa lupta impotriva extraterestrilor este bine primita oricand .
Trailer


Unul dintre cele mai bune jocuri de actiune a lui 2009 a fost experimentul celor de la Activision, Prototype, un joc care a fost apreciat de toti fanii acestui gen.
Pe scurt, este vorba de un viitor apropiat plin de experimente bio-genetice in care trebuie sa te lupti cu monstrii si cu autoritatile locale..... noroc ca ai superputeri.
Nu se stie exact cand in 2011 va fi lansat Prototipul cu numarul 2 insa il asteptam cu nerabdare, trailerul arata bestial.
Trailer


Daca nu sunteti adeptii jocurilor futuristice aflati ca in acest an se va lansa si Grand theft Auto 5, un joc care nu are nevoie de nici o descriere, mafioti, interlopi, criminali si toate cele, le veti gasii in acest joc.
Daca va uitati la trailer veti vedea usoarele modificari din urmatorul joc.
Trailer











Il mai tineti minte pe dipul din poza de alaturi ?
Criminalul chel cu manusi si imbracat in costum, aflati ca in 2011 se intoarce.
Trailer

3 comentarii:

FreeSeoDesign spunea...

Eh, am fost candva pasionat de jocuri. Acuma lipsa de timp nu-mi permite.

Bogdan Cîrstea spunea...

Buna, m-am mutat pe www.teoriataranului.ro
Modifica te rog la blogroll. Merci!

Ziarul Tuturor spunea...

@Bogdan Cîrstea
Ok, am rezolvat :D

Trimiteți un comentariu

Vizitatori :

 
Powered by Blogger