Facebook are inca un rival: Pocodot

In ultimele zile am vazut ca majoritatea videoclipurilor de pe youtube au fost asaltate de comentarii cu referire la un site numit 'pocodot', si in unele situatii comentarile sunt printre cele mai votate.
Asadar iata un mod eficient de-ati face publicitate gratuita pe spatele youtube-ului, insa youtube nu este singurul site de care profita pocodot, daca da-ti un search pe google veti vedea ca si site-uri precum answers.yahoo.com si tpu.ro, si normal ca sa facut si un cont facebook cu numele acestui nou site.
Ba chiar mai mult, pe internet circula multe barfe, lansate de ei sigur, cum ca vedete precum Lady Gaga, Eminem sau Rihanna ar fi semnat contracte banoase cu noua retea de socializare. (normal ca nu-i crede nimeni insa ajuta la reclama)

Deci ce este 'Pocodot' ?
- poco dot (eng.) = poco punct
- este un nou site de socializare
- nu are nimic in + fata de facebook sau hi5

In momentul de fata Pocodot nu are nici macar 5000 de membrii inregistrati insa putinii membri care s-au inregistrat sunt momiti sa faca reclama acestui site, Pocodot oferind un Apple Ipad celui care aduce cei mai multi membri in retea.

Din curiozitate mi-am facut si eu un cont fantoma (mail si date false) pe acest site si va asigur ca nu e decat o escrocherie ieftina, niste smecheri care vor sa se imbogateasca precum facebook si hi5 insa cu reclama gratis.
Interfata site-ului este una simpla si primitiva iar comunitatea asa cum am scris mai sus este foarte mica in comparatie cu alte site-uri de socializare.
Asadar daca sunteti impotriva celor care isi fac reclama pe spinarea altora dati 'vote down' la comenturile de pe youtube care contin pocodot si creativa conturi pe pocodot cu mailuri false si cu numele blogului/site-ului dvs.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Te-am adaugat si eu.

Multumesc

Cu respect,
Bogdan Tincu

Bogdan Cirstea spunea...

Penibil cat de tampiti pot fi unii. Imediat fac si romanii un fuckface-book si o sa ne inrolam orbeste.

Anonim spunea...

pocodot e o mare pacaleala,e o gluma

Robert spunea...

Salut,

Am si eu cont pe pocodot de ceva vreme si tot ce iti pot spune este ca mie mi se pare in regula platforma, chiar daca nu are nimic in plus fata de facebook sau hi5.

"Interfata site-ului este una simpla si primitiva iar comunitatea asa cum am scris mai sus este foarte mica in comparatie cu alte site-uri de socializare."
In legatura cu ce ai afirmat aici, crezi ca facebook sau google, hi5, twitter au avut succes din prima? Iti garantez eu ca nu. Pe un site de socializare sunt de ajuns un numar de maxim 300-500 membri, restul o sa vina singuri fara prea multa reclama. Inainte in 1998 cand s-a infiintat google crezi ca au avut reclame cumparate? Singuri s-au dezvoltat. Asa e si aici, totul vine de la sine daca platforma este atragatoare si foarte ok.

@Bogdan Cirstea - Te contrazic enorm, pocodot.com are sediul in Ashburn, Virginia, US , nicidecum romani.

Nu se stie ce poate rezerva viitorul, facebook-ul o sa tina el cat tine dar o sa se duca si el, si nu poti stii cum poate urca si acest site "pocodot" in cativa ani la nivelul facebook-ului. Nu se stie niciodata.

Cam atat am avut de spus.

Masaj erotic Suceava spunea...

cu cat mai multe cu atat mai bine....sa socializam!

Masini de inchiriat Bucuresti spunea...

Este greu sa depaseasca cineva facebookul.

Trimiteți un comentariu

Vizitatori :

 
Powered by Blogger