Browsere..

Ce ar fi internetul fara un Browser cu care sa navigezi linistit prin website-uri ?
Pana prin 2004 Internet Explorer, care venea gata incorporat in Windows, era 'unicul' broser, avea destule buguri cat sa scrii o carte despre ele, iar fara un antivirus potrivit calculatorul era ca si pierdut.
Insa in 2004 Internet Explorer avea sa se intalneasca cu un browser care in timp la depasit din toate punctele de vedere, Mozilla Firefox a fost lansat pe 9 Noiembrie 2004, si a fost apreciat inca din primele zile fiind un browser compatibil cu aproape toate sistemele de operare, mai rapid si mai dotat din punct de vedere al securitatati.
Este adevarat ca Opera Browser a aparut inaintea lui Firefox, dar a fost raspandit deabia dupa 2004.
In septembrie 2008 a mai aparut un browser, vorbim despre Google Chrome, un browser complex, mai bun ca Internet Explorer, dar care conform statisticilor nu l-a depasit inca pe Firefox.

Cu toate acestea Internet Explorer ramane cel mai popular browser, dat fiind ca este inclus in sistemul Windows, avantaj de care nu se bucura nici un alt browser.

Eu folosesc Mozilla Firefox 3.6 in prezent, si pot sa spun ca este un browser care ofera tot ce ai nevoie, pe langa asta foloseste si foarte putine resurse si nu are buguri.

Download:
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Microsoft Internet Explorer 8

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vizitatori :

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger