Cum download-ăm de pe internet ?

Primul articol serios pe care il postez pe acest site este referitor la diversele metode de a downloada de pe interenet.


I. Client DC++
Pentru aceasta metoda se folosesc programe precum Strong DC,
Sistemul e simplu, cu ajutorul programului de conectezi la o retea (hub) unde vei gasi mai multi utilizatori, poti downloada orice pun ceilalti utilizatori la dispozitie, deasemenea si ceilalti pot downloada de la tine.
Viteza de download este medie, nu exista virusi dar s-ar putea sa nu gasiti ce cautati.
DOWNLOAD Strong DC++


II. Direct de pe Site-uri
Exista multe site-rui gen Megaupload sau Rapidshare care pun la dispozitia utilizatorilor milioane de fisiere, oricum trebuie sa stiti ca doar fisierele mici pot fi downloadate gratis, majoritatea site-urilor de acest gen percep o anumita taxa pentru fisierele mai mari.
Vitza de download este mica si exista posibilitatea ca fisierul dorit de dvs. sa  fie insotit de un virus.III. Torrent-e
Aceasta este metoda pe care o folosesc eu cel mai mult, seamana cu metoda DC++ dar viteza e mult mai mare si poti gasi orice ai nevoie, downloadezi de la alti utilizatori dar totul este controlat de un server, 'tracker'.
Pentru aceasta metoda se folosesc programe precum BitComet sau µTorrent.
Este cea mai rapida metoda dintre cele 3 prezentate, iar pentru a gasi torrent-e puteti cauta pe Isohunt, MiniNova sau Thepiratebay.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vizitatori :

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger