Topul celor mai bune Console de Jocuri

Consola de jocuri PlayStation 3 a fost lansata de Sony in Japonia si America de Nord in noiembrie 2006. In Romania, Play Station 3 a fost lansata in 2007 la pretul de 600 de euro.

Microsoft Kinect a fost lansat in acest an in cadrul Electronic Entertainment Expo - E3. Denumit initial Project Natal si rebotezat Kinect, gadgetul va fi un accesoriu incorporat in consola Xbox 360 care are la baza o tehnologie de recunoastere a gesturilor. Asadar, jucatorul nu trebuie sa faca altceva decat sa se miste in fata unor camere video pentru ca gesturile sale sa fie interpretate drept comenzi. Mai exact, intr-un joc de tip shooter, omul isi va putea controla personajul virtual cu ajutorul miscarilor propriului corp. Acesta va fi disponibil pentru consumatori la finalul acestui an. 
 


Nintendo a lansat in luna martie a acestui an o noua versiune a consolei de jocuri DS, care va permite utilizatorilor sa se joace jocuri 3D fara sa fie nevoiti sa poarte ochelari. Dispozitivul, numit provizoriu 3DS, va fi lansat in Japonia inainte de luna martie a anului viitor.





 



Producatorul de console Nintendo va lansa in 2011 o noua versiune a popularei Wii. Aceasta va avea Blu-Ray incorporat. Inca nu se stie sigur care va fi data exacta a lansarii, insa potrivit analistilor de pe piata, consola va fi disponibila in perioada de vacanta a anului viitor.



 Wii este o consolă de jocuri, cea de-a cincea produsa de Nintendo, care a intrat la vanzare pe 19 noiembrie 2006 in SUA. A sosit ulterior in Japonia pe 2 decembrie, iar in Europa a ajuns sase zile mai târziu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vizitatori :

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger